Tjänster

Jag som driver företaget heter Bo Davidsson. Här presenterar jag ett urval av mina tjänster, använd länkarna till höger om du vill veta mer. Det handlar om kommunikation som i sin tur handlar om att beröra. Jag hjälper er att skapa ett tydligt och personligt uttryck.

Webbdesign

Jag producerar webbplatser enligt principen "design för alla". Det betyder att de ska vara tillgängliga och användbara för alla människor oavsett ålder eller funktionsförmåga så långt detta över huvud taget är möjligt. Ingen ska känna sig utestängd.

Kreativ partner

Det är lätt att fastna i gamla tankebanor, en utomstående kan se på en utmaning eller ett problem med andra ögon. Alla behöver en kreativ partner!

Layout och grafisk formgivning

Jag hjälper er med grafisk formgivning av trycksaker samt en konsekvent användning av logotype, färger och teckensnitt i alla media.

Textskrivning m.m.
Jag kan också hjälpa er med att systematisera information, dra ut essensen, sammanfatta och förenkla en större informationsmängd samt göra budskapet tydligt och texten lättläst.

Bildspel

Jag kommer gärna och visar något av mina bildspel (med eller utan musik) för er personal. Det kan t.ex. vara en del av en kick-off eller i samband med morgonfikat. Det är alltid uppskattat och ger många positiva intryck som dröjer sig kvar.

Foto: Fågel på taket!

boprod media i kungälv hjälper dig med webbdesign, layout och grafisk formgivning